14 de juny del 2004

Va ser l'11 de gener d'aquest any que vam "inaugurar" el nostre quadern o diari de classe amb el nom LLAPIS DE COLORS i en vam omplenar les primeres pàgines.
El proper divendres 18 celebrarem, conjuntament amb la resta de grups i classes, el sopar de fi de curs al pati de l'escola. Estem acabant un període i potser cal fer una mica de reflexió.
El poeta Antonio Machado te uns versos molt bonics que diuen:
Caminante son tus huellas
el camino nada más;
caminante no hay camino
se hace camino al andar.
Al andar se hace camino
y al volver la vista atrás
se ve la senda que nunca
se ha de volver a pisar.
Caminante, no hay camino
sino estelas sobre el mar.

Em sembla que el que fem a l'escola és una mica el que ens diu el poeta. Aquí ens obrim camí, el nostre camí, que l'anem construint a mida que anem aprenent, i així també ens anem fent més "grans" en coneixement i en sabiduria.
Desitjo que amb el LLAPIS DE COLORS totes i tots haguem pogut creixer una mica en el que fa a l'ús de l'ordinador i ens hagi ajudat a saber expressar-nos i comunicar-nos millor.
No voldria acabar sense donar les gràcies a tothom que ens ha escrit, tothom sense excepcions ens ha encoratjat i ens ha animat molt a seguir escrivint. Especialment voldria agrair els missatges carinyosos del grup de l'escola d'adults de Trinitat Vella (de Barcelona), ens han fet molta ilusió. Gràcies a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En aquest espai podeu escriure els vostres comentaris.
Si us plau indiqueu el vostre nom. Gràcies.