21 de juny del 2010

Molt bon estiu!

El moment que el Sol passa pel punt més allunyat de l'equador celeste sobre la eclíptica s'anomena solstici d'estiu , i té lloc al voltant del 21 de juny. En el solstici d'estiu es té el dia més llarg i la nit més curta de l'any.
Avui, doncs, ha arribat l'estiu. Bé, precisem'ho: ha arribat l'estiu astronòmic perquè una altra cosa és el temps que fa i el que farà els propers dies, els meteorolegs ja ens en informaran oportunament.
Arriba l'estiu i ja es parla de vacances... però si no es te treball no es poden fer vacances, no?
Tot i la crisi i l'atur que afecta a molts sectors de la població, podem aprofitar l'estiu per a descansar, relaxar-nos, fer aquells "arreglillos" a la casa i que tenim pendents, llegir, escriure, passejar per la platja, prendre el sol, fer alguna excursió, jugar amb els nets i les netes, pintar o dibuixar... L'estiu ens ofereix un munt de possibilitats, només cal saber-les aprofitar.
Amb aquest escrit tanquem provisionalment aquest bloc. Amb l'arribada de l'estiu, s'acaba el curs, es tanca un cicle i se n'obrirà un altre. A la tardor començarà un nou curs i altres persones, amb ganes d'aprendre i ensenyar, agafaran les regnes de Llapis de colors.
Per la meva part us deixo un boci de sol, ompliu la vostra maleta amb el que us vingui de gust i gaudiu de l'estiu.

MOLT BON ESTIU !

1 comentari:

  1. maria21/6/10

    Imma dessitjo que tinguem un estiu calorós perquè sinó no podrem gaudir de la platja.Així doncs et desitjo un bon estiu.Ems veiem al setembre.

    ResponElimina

En aquest espai podeu escriure els vostres comentaris.
Si us plau indiqueu el vostre nom. Gràcies.