3 de juny del 2009

Fi de curs

!Hola! com que estem a punt d'acabar el curs, m'agradaria parlar una mica del meu pas per l'escola.
En primer lloc vull donar les gracies als professors per la paciencia que tenen, tambe als meus companys, m'he sentit molt be amb tots. El meu pas per l'escola m'ha sigut molt positiu, a mes d'aprendre coses també he recordat d'altres que estaven oblidades.
Durant el curs he tingut problemes de salut lo qual em va tenir un temps sense assistir a classe, quan vaig poder tornar a l'escola per mi ha sigut molt bo, m'ha ajudat molt en la meva recuperacio. Cada dia mirava el rellotge per marxar a l'escola. Tambe hem fet coses d'oci que m'han agradat molt, hem anat d'excursio, al palau de la musica a Barcelona, a vuere una exposició de pintures... tots els llocs m'han agradat molt. No se pel curs que ve si estare a l'altura espero poder seguir, si quan siguin aquestes dates l'any que ve puc torna a fer aquest mateix repas de com ha anat el curs sera bon senyal.

1 comentari:

  1. Vicens9/6/09

    Jo crec que cuant comensis el nou curs, aniras a poc a poc, superant la dificultat que representa un curs mes elevat, pero pensa que la teva neta fa lo mateix, mes o menos i li podras demana consell.

    ResponElimina

En aquest espai podeu escriure els vostres comentaris.
Si us plau indiqueu el vostre nom. Gràcies.