11 de gener de 2013

Desitjos i propòsits

Bon Any! 
Segur que aquest desig l'hem manifestat aquests darrers dies força sovint, a la família, als amics, als companys i companyes de la feina...
Tots sabem quant difícil és que pugui acomplir-se en aquests temps tan difícils que estem passant. Però, en tot allò que estigui a les nostres mans, vull desitjar-vos que aquest any sigui millor que el passat.
Quan s'enceta un nou any també acostumem a fer bons proposits, tot cercant alguns petits o grans canvis en les nostres vides.
Quins són els teus proposits per aquest any que acaba de començar? Pots explicar-nos-els? Si és així deixa'ls escrits en la secció de comentaris.
Salut i bon any!


6 comentaris:

 1. Ramona torres18/1/13

  Este año mi propósito es ir al gimnasio lo menos dos veces por semana, porque hace un año que solo voy los tres meses de verano.

  ResponElimina
 2. Fatima Zohra18/1/13

  Aquest any vull omplir la meva reserva i ensenyar als meus fills l'idioma àrab.
  També el meu desig d'aprendre jo també parlar català molt be sense faltes, per aixo llegiré llibres en catala abans de dormir.

  ResponElimina
 3. Pilar18/1/13

  Este año me gustaria empezar hacer un poco de deporte.
  En principio no estoy haciendo nada, pero trabajando hago bastante ejercicio, subo bastantes escaleras y cojo peso.
  Tambien me gustaria dar clases de salsa pues me gusta bastante el baile pero no me puedo pagar las clases.

  ResponElimina
 4. carmen18/1/13

  Mi propósito para este año es encontrar trabajo y apuntarme a pilates y hacer ejercicio, caminar mas, para bajar unos kilos y terminar el cole para comenzar el ges.
  Al cole asisto todos los dias y lo voy a conseguir.Y hacer ejercicio, y caminar, comienzo la semana que viene, y buscar trabajo ya busco, este año seguro que encuentro un buen trabajo.

  ResponElimina
 5. Lidia Lopez18/1/13

  El meu propòsits para aquest any anar a més lloc i caminar més, llegir i aprendre a estudiar més idiomes i fer un curset més avançat de informàtica.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Fatima Zohra19/1/13

   Hola Lidia, lateva ideia es molt bé.

   Elimina

En aquest espai podeu escriure els vostres comentaris.
Si us plau indiqueu el vostre nom. Gràcies.